rsvr.net Forums Homepage
Forum Home Forum Home > General Chat > Speak to Admin
  New Posts New Posts RSS Feed - News/Blog link
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

News/Blog link

 Post Reply Post Reply
Author
Message
leighz View Drop Down
Moto GP Alien
Moto GP Alien


Joined: 10 May 2012
Status: Offline
Points: 302
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote leighz Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: News/Blog link
    Posted: 20 Nov 2014 at 10:40
top right hand side - it has some back slashes  around 'newspad' that create problems for some browsers so people can't view it

the actual link is

http://rsvr.net/\newspad\default.asp

it should be

http://rsvr.net/newspad/default.asp

ta
Back to Top
leighz View Drop Down
Moto GP Alien
Moto GP Alien


Joined: 10 May 2012
Status: Offline
Points: 302
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote leighz Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24 Nov 2014 at 18:42
can't be that hard eh?

hand us the keys to the forum and 'arl do it.

promise I won;t break it. Much ;)
Back to Top
Spoonz View Drop Down
Admins Group
Admins Group


Joined: 11 Feb 2008
Location: North Devon
Status: Offline
Points: 9517
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Spoonz Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24 Nov 2014 at 18:58
Amended, only just seen your post.
 
Clear it with Griff and the keys are all yours.
Back to Top
IanG View Drop Down
Premium Member
Premium Member
Avatar

Joined: 04 Oct 2010
Location: N Wales
Status: Offline
Points: 8632
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote IanG Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24 Nov 2014 at 20:27
Well it still don't work for me using the latest Firefox,still getting the error.

It will open using IE so that says to me it's browser related not server  Confused
www.apriliaperformance.co.uk
www.apriliaforum.co.uk
www.apriliaownersclub.co.uk

Looking forward to the next track day
Back to Top
legend88 View Drop Down
Premium Member
Premium Member
Avatar

Joined: 18 Aug 2013
Location: Newcastle
Status: Offline
Points: 4939
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote legend88 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24 Nov 2014 at 20:53
Yep, works with IE and Chrome but still not with FF


Back to Top
Spoonz View Drop Down
Admins Group
Admins Group


Joined: 11 Feb 2008
Location: North Devon
Status: Offline
Points: 9517
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Spoonz Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24 Nov 2014 at 20:58
I just downloaded Firefox to try it and it worked perfectly.
 
Have you got the latest version ? Firefox are always updating it for bugs.
Back to Top
legend88 View Drop Down
Premium Member
Premium Member
Avatar

Joined: 18 Aug 2013
Location: Newcastle
Status: Offline
Points: 4939
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote legend88 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24 Nov 2014 at 21:02
Yeah latest version - 33.1.1

EDIT: It used to work with FF as that's what I normally use
Back to Top
Spoonz View Drop Down
Admins Group
Admins Group


Joined: 11 Feb 2008
Location: North Devon
Status: Offline
Points: 9517
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Spoonz Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24 Nov 2014 at 21:14
Do a Firefox reset. If there is a corruption it won't clear from an upgrade or re install as that only deletes the bits you can see. The registry entries etc would have remained.
 
I tried firefox on a second pc and it worked on that fine too.
Back to Top
legend88 View Drop Down
Premium Member
Premium Member
Avatar

Joined: 18 Aug 2013
Location: Newcastle
Status: Offline
Points: 4939
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote legend88 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24 Nov 2014 at 21:28
Ho do you do a re-set? Don't want to lose all my bookmarks etc
Back to Top
IanG View Drop Down
Premium Member
Premium Member
Avatar

Joined: 04 Oct 2010
Location: N Wales
Status: Offline
Points: 8632
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote IanG Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24 Nov 2014 at 21:34
Watching with interest
www.apriliaperformance.co.uk
www.apriliaforum.co.uk
www.apriliaownersclub.co.uk

Looking forward to the next track day
Back to Top
Spoonz View Drop Down
Admins Group
Admins Group


Joined: 11 Feb 2008
Location: North Devon
Status: Offline
Points: 9517
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Spoonz Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24 Nov 2014 at 21:36
Help > troubleshooting > Reset firefox.
 
It shouldn't delete any personal firefox data according to them.
Back to Top
IanG View Drop Down
Premium Member
Premium Member
Avatar

Joined: 04 Oct 2010
Location: N Wales
Status: Offline
Points: 8632
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote IanG Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24 Nov 2014 at 22:30
It seems to have totally deleted all my bookmarks & Scrapbook data Angry
www.apriliaperformance.co.uk
www.apriliaforum.co.uk
www.apriliaownersclub.co.uk

Looking forward to the next track day
Back to Top
Spoonz View Drop Down
Admins Group
Admins Group


Joined: 11 Feb 2008
Location: North Devon
Status: Offline
Points: 9517
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Spoonz Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24 Nov 2014 at 22:42
No idea what scrapbook is as never use Firefox but if it has deleted your bookmarks complain to them as it clearly states it doesn't.
I can't stand firefox personally, bug city, always has been.
 
Back to Top
IanG View Drop Down
Premium Member
Premium Member
Avatar

Joined: 04 Oct 2010
Location: N Wales
Status: Offline
Points: 8632
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote IanG Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24 Nov 2014 at 23:12
Totally wiped all history,bookmarks,saved passwords,scrapbook data, the lot

I'd advise creating a system restore point and exporting ALL your relevant info to a remote drive before going near the rest option.

And it still didn't fix the blo*dy 404.0 error either AngryAngryAngryAngryAngryAngry
www.apriliaperformance.co.uk
www.apriliaforum.co.uk
www.apriliaownersclub.co.uk

Looking forward to the next track day
Back to Top
Spoonz View Drop Down
Admins Group
Admins Group


Joined: 11 Feb 2008
Location: North Devon
Status: Offline
Points: 9517
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Spoonz Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24 Nov 2014 at 23:28
Have a look at the profiles section in the link below.
 
From what I can gather the reset creates a new profile then imports the data from the old one (which didn't happen). In theory your old profile should still be there to import from manually. (Believe it when it happens though)
 
Firefox have had issues with style sheets on websites for longer than I have had pubic hair and never seem to get it right. Even though firefox works fine for the blog link for me, it still mis interprets the style sheet in particular the floating sidebar sections and displays them at the bottom of the page. Shocked

By version 65.1.1 you might be getting somewhere.

 
 
Back to Top
legend88 View Drop Down
Premium Member
Premium Member
Avatar

Joined: 18 Aug 2013
Location: Newcastle
Status: Offline
Points: 4939
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote legend88 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 25 Nov 2014 at 10:09
What browser do you use spoonz? I've aways found FF great till now and much faster than others. IE continually has problems and chrome does nothing but browse and even then for the last month had issues dealing with ebay pages and I cannot for the life of me print from Chrome without cutting off some of the page despite adjusting every setting I can find.
Back to Top
Spoonz View Drop Down
Admins Group
Admins Group


Joined: 11 Feb 2008
Location: North Devon
Status: Offline
Points: 9517
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Spoonz Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 25 Nov 2014 at 10:43
IE every time.
 
It's the lead that everyone follows and the base that everyone aspires to be compatible with. Whilst it's not perfect MS do fix it via Windows update on a regular basis. Most problems with it are the add ons people get into it by downloading junk "Free apps" from the net. IE gets targeted most because it is the most widely used.

The reason browsers differ in speeds is often down to how much background checking it is doing of the sites your visiting.  Speed is not always a sign of a good browser, it depends what the writers priorities are. Throw ad blockers etc at Firefox and I doubt it is much different.

FF will do 95% of what IE does but depends if the 5% it doesn't do is a problem for you.

 
Back to Top
legend88 View Drop Down
Premium Member
Premium Member
Avatar

Joined: 18 Aug 2013
Location: Newcastle
Status: Offline
Points: 4939
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote legend88 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 25 Nov 2014 at 11:19
Cheersd Spoonz

Back to Top
leighz View Drop Down
Moto GP Alien
Moto GP Alien


Joined: 10 May 2012
Status: Offline
Points: 302
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote leighz Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 25 Nov 2014 at 14:15
spoonz - link still says 'http://rsvr.net/\newspad\default.asp'

also expanding link of a particular blog post eg. 'life with an rsv' - 'http://rsvr.net/post.asp?id=34&t=life-with-an-rsv' is missing the 'newspad' bit of the url so doesn't work

not wanting to start a my browser's better than yours pissing contest or anything but IE is on it's arse (thankfully - it's a total cnut to develop for)

http://www.w3schools.com/browsers/browsers_stats.asp

http://gs.statcounter.com/

http://www.w3counter.com/globalstats.php
Back to Top
Spoonz View Drop Down
Admins Group
Admins Group


Joined: 11 Feb 2008
Location: North Devon
Status: Offline
Points: 9517
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Spoonz Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 25 Nov 2014 at 14:58
Originally posted by leighz leighz wrote:

spoonz - link still says 'http://rsvr.net/\newspad\default.asp'

also expanding link of a particular blog post eg. 'life with an rsv' - 'http://rsvr.net/post.asp?id=34&t=life-with-an-rsv' is missing the 'newspad' bit of the url so doesn't work

not wanting to start a my browser's better than yours pissing contest or anything but IE is on it's arse (thankfully - it's a total cnut to develop for)

http://www.w3schools.com/browsers/browsers_stats.asp

http://gs.statcounter.com/

http://www.w3counter.com/globalstats.php
 
The link has deffo changed. If it is still showing that way it must be cached or something. It shows fine for me on my work pc. (running IE and chrome). I'll post the code up if you want to check it.
 
The links in newspad are inserted by the software when a blog is created not manually. I could trawl through their code looking for the issue but it's best just reported as a bug to web wiz. I have already reported a blog truncation bug but if there is a link issue I will add that as well.

Browser stats can be found to match whatever you want them too really. Net applications has IE at 58% to Chrome at 46%, Statcounter the opposite. From a point of view of people walking through my door, IE most used, followed by Chrome and FF fringe use. Personally I hate FF, Chrome is ok but see less issues on the street from IE bugs wise.

If you seriously are interested in tinkering talk to Griff. It needs new blood, and I have more than enough other things demanding my time. I'm not a web developer (does my box in to be honest) so if you are you may be able to take it to new places.
Back to Top
leighz View Drop Down
Moto GP Alien
Moto GP Alien


Joined: 10 May 2012
Status: Offline
Points: 302
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote leighz Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 25 Nov 2014 at 20:54
....and it's fixed! Nice one. Must have been some server side cacheing or something?!
Back to Top
Spoonz View Drop Down
Admins Group
Admins Group


Joined: 11 Feb 2008
Location: North Devon
Status: Offline
Points: 9517
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Spoonz Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 25 Nov 2014 at 21:06
Originally posted by leighz leighz wrote:

....and it's fixed! Nice one. Must have been some server side cacheing or something?!
 
I reported it to Web wiz but played with it whilst I waited and found the answer.

It was Firefox picking up an old backup asp file on the server in a separate folder.  I discovered it by realising that even if I deleted the live file FF still showed the existing menu although Chrome and IE didn't and errored. That had to mean it was reading it from somewhere else.
 
I deleted the backup folder which contained the only other source of that file and FF then worked as it should. How or why FF defaulted to that file when IE and chrome didn't is beyond me.  It cured the link issue in newspad too so that must have been doing something similar.
Back to Top
IanG View Drop Down
Premium Member
Premium Member
Avatar

Joined: 04 Oct 2010
Location: N Wales
Status: Offline
Points: 8632
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote IanG Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 25 Nov 2014 at 21:14
Well done that man Clap

Works a treat now
www.apriliaperformance.co.uk
www.apriliaforum.co.uk
www.apriliaownersclub.co.uk

Looking forward to the next track day
Back to Top
Spoonz View Drop Down
Admins Group
Admins Group


Joined: 11 Feb 2008
Location: North Devon
Status: Offline
Points: 9517
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Spoonz Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 25 Nov 2014 at 21:18
Originally posted by IanG IanG wrote:

Well done that man Clap

Works a treat now

Did you get your bookmarks back ?
Back to Top
leighz View Drop Down
Moto GP Alien
Moto GP Alien


Joined: 10 May 2012
Status: Offline
Points: 302
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote leighz Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 25 Nov 2014 at 21:23
bizarreness

on the subject of help - would be happy to get involved but don't have time to get stuck in in a big way
Back to Top
legend88 View Drop Down
Premium Member
Premium Member
Avatar

Joined: 18 Aug 2013
Location: Newcastle
Status: Offline
Points: 4939
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote legend88 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 25 Nov 2014 at 21:35
Works for me too and its now centred to the page as it was on the left before.

Back to Top
IanG View Drop Down
Premium Member
Premium Member
Avatar

Joined: 04 Oct 2010
Location: N Wales
Status: Offline
Points: 8632
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote IanG Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 25 Nov 2014 at 21:35
Originally posted by Spoonz Spoonz wrote:

did you get your bookmarks back ?


From the backup no,but I had previously synched from my Touchpad that runs Android & Firefox so I'm trying to backup from that atm.

The main issue was the Scrapbook,this saves complete web pages for offline browsing and I hadn't backed that up recently.

The reset did save all the data to the desktop (supposedly) but a lot of the stuff wouldn't go back into Firefox,still looking for a way round that one.  It's not critical,just a pita.
www.apriliaperformance.co.uk
www.apriliaforum.co.uk
www.apriliaownersclub.co.uk

Looking forward to the next track day
Back to Top
legend88 View Drop Down
Premium Member
Premium Member
Avatar

Joined: 18 Aug 2013
Location: Newcastle
Status: Offline
Points: 4939
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote legend88 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 25 Nov 2014 at 21:39
Ian, I was going to ask if you had them synched to another device. You should just be able to re-synch the desktop to the laptop hopefully?


Back to Top
IanG View Drop Down
Premium Member
Premium Member
Avatar

Joined: 04 Oct 2010
Location: N Wales
Status: Offline
Points: 8632
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote IanG Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 25 Nov 2014 at 21:59
One would have thought it would be easy but it's proving more difficult than it was last time I did it for some reason.

If they were both Windows I'd have done a manual HTML backup,but as the pad is a hacked HP Touchpad dual booting into Web OS and Ice Cream Sandwich it complicates things.

I can't get the Android side to output HTML anywhere I can drag & drop it,so having to upgrade the FF on that and set up a new synch.

www.apriliaperformance.co.uk
www.apriliaforum.co.uk
www.apriliaownersclub.co.uk

Looking forward to the next track day
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.00
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.063 seconds.