rsvr.net Forums Homepage
Forum Home Forum Home > Tuono > General & Technical
  New Posts New Posts RSS Feed - Gen 2 factory tuono won't start
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Gen 2 factory tuono won't start

 Post Reply Post Reply
Author
Message
cwp View Drop Down
Moto GP Alien
Moto GP Alien
Avatar

Joined: 03 Feb 2014
Location: mid wales
Status: Offline
Points: 1477
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote cwp Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Gen 2 factory tuono won't start
    Posted: 22 May 2019 at 20:16
hi all,  a bloke in town just got a 57 plate gen 2 factory. He's asked me to post on here for some advice as you guys know your stuff.  Bike was banging and popping loudly on overrun yesterday and today he can't start it,  Just having tick tick tick on starter. It sounded like the stuff I had when my stator went years ago but as I'm useless at mechanics I'm asking for your help  (or rather he is lol ).  Thanks in advance for any help. I hsve suggested he joins so he can reply first hand instead of me relaying answers lol.  He's only had it a day,  picked it up yesterday 
born ugly what's your excuse!!
Back to Top
arran View Drop Down
World Superbike Star
World Superbike Star


Joined: 02 May 2012
Status: Offline
Points: 247
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote arran Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23 May 2019 at 08:53
Check/ charge the battery in the first instance
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.03
Copyright ©2001-2019 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.047 seconds.